Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
  • 0
  • 0
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909

Kamperen

Kamperen heeft iets avontuurlijks en gezelligs. Het begint al bij aankomst op de kampeerplek, waar zet je de tent of caravan precies neer, wat heb je eerst nodig, wie doet wat? Als alle kampeerspullen eenmaal staan voel je je voldaan. Na een lange dag kruip je vervolgens in je tent of caravan om lekker te gaan slapen of een spelletje te spelen, heerlijk knus!

Kampeertenten in alle maten

Groot, klein, hoog, licht, met luifel, uitbreidbaar, met horrengaas, opblaasbaar. Er zijn vele mogelijkheden bij het uitzoeken van een kampeertent. Het belangrijkst is dat jij je fijn voelt in jouw tent. Een kampeertent biedt namelijk zoveel meer dan alleen onderdak. Neem een kijkje bij onze kampeertenten en laat je inspireren.

Kampeertent opzetten in de winkel

Heb jij al een kampeertent op het oog? En wil je een tent opzet crisis voorkomen? Maak dan via de website een afspraak en zet samen met één van onze outdoor experts de tent op bij ons in de winkel. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van de tent en hoe de tent in elkaar zit. Pas dan weet je of de tent echt bij jou past.

Tenten collectie

– 2019 –

Kamperen met de caravan

Op vakantie gaan met de caravan combineert een aantal gemakken van thuis met een knus kampeergevoel. Ideaal voor de vakantieganger die snel met een drankje voor de caravan wil zitten. Bij ons kun je terecht voor alle kampeerspullen die jouw vakantie nog prettiger maken. Denk aan comfortabele kampeerstoelen, een opvouwbare tafel of een elektrisch kacheltje voor in de caravan. Kom langs de winkel en laat je adviseren door onze outdoor experts.