fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Trek je wandelschoenen aan en gaan!

In het bos, op het strand, tijdens de Vierdaagse of in de hoge bergen, wandelen kan altijd en overal. Het is ontzettend goed is voor je gezondheid en geeft een gevoel van vrijheid en rust. Start met het kiezen van de juiste wandelschoenen en werk je weg omhoog. Zo geniet jij straks optimaal van jouw wandelavontuur!

De wandel basics

De voorbereiding begint altijd bij de wandelschoenen. Jouw voeten hebben behoorlijk wat te verduren en verdienen een comfortabele en stevige schoen. Vul daarna de rest van jouw wandeloutfit aan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • (Afritsbare) wandelbroek
  • Vochtopnemende wandelsokken
  • Thermoshirt en fleece vest
  • Opvouwbare regenjas

Ben jij een echte berggeit?

Kronkelende bergpaadjes tussen de naaldbomen en bergweides met het geruis van beekjes en besneeuwde bergtoppen op de achtergrond. Word jij daar ook zo blij van?

Als je een meerdaagse huttentocht of zware dagwandelingen gaat maken komt er meer kijken bij de voorbereiding. Bij Van Bemmelen Outdoor vind je naast de wandelbasics ook benodigdheden zoals een Travelkit, zakmes en waterzak. Voor het testen van bergschoenen loop je bij ons over een mini-berg van keien. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.

Wandelschoenen onderhoud

Zijn jouw wandelschoenen kapot? Of hebben ze wat onderhoud nodig? Kom dan even bij ons langs. Wandelschoenen zijn een speciaal slag schoenen en kun je niet zomaar bij de schoenmaker langsbrengen. Bij Van Bemmelen Outdoor laten wij jouw wandelschoen maken door een echte kenner of waxen wij hem zelf in de winkel.

Heren collectie

– 2019 –