Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
  • 0
  • 0
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909

Wandelen

In het bos, op het strand, tijdens de Vierdaagse of in de hoge bergen, wandelen kan altijd en overal. Het is ontzettend goed is voor je gezondheid en geeft een gevoel van vrijheid en rust. Start met het kiezen van de juiste wandelschoenen en werk je weg omhoog. Zo geniet jij straks optimaal van jouw wandelavontuur!

Onze merken

[logo_carousel_pro id=”7051″]

Wandelschoenen op maat

Het kiezen van de juiste wandelschoenen is heel persoonlijk. Wij nemen uitgebreid de tijd om te kijken naar jouw voet. Dit doen wij in 3 stappen:

  • Analyse van de lengte, breedte en hoogte van jouw voet
  • Eventuele pijnpunten uit het verleden worden besproken
  • Geschikte wandelschoenen worden gekozen en gepast

Maak een afspraak met onze wandelexperts en laat je adviseren.

Lowa collectie

– 2019 –

Wandelschoenen onderhoud

Zitten jouw wandelschoenen toch niet helemaal goed? Of is er iets kapot? Kom dan bij ons langs. Samen kijken wij naar jouw voetmaat, jouw voetstand en mogelijke andere kenmerken. Als het probleem duidelijk is, wordt dit opgelost door bijvoorbeeld ondersteunende zooltjes of het oprekken van de schoen. Wandelschoenen zijn een speciaal slag schoenen en kun je niet zomaar bij de schoenmaker langsbrengen. Kom ook voor schoenreparatie bij ons langs!

Wandeluitrusting

Een goed doordachte wandeluitrusting is van essentieel belang. Wat je precies nodig hebt is sterk afhankelijk van de wandelplannen. Of je nu gaat backpacken, een meerdaagse huttentocht gaat lopen of graag dagtochten maakt, bij ons bereid je jezelf goed voor. Zo vind je onder andere twee wanden vol met backpacks, waterzakken, zakmessen, Travelkits en ergonomische wandelsokken. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.

Vaude rugzakken

– 2019 –