fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Winter outdoor

Als de dagen korter en kouder worden kruipen we al snel onder ons warme kleedje en drinken warme choco of thee. Super gezellig natuurlijk! Maar juist in de herfst en winter heb je prachtige dagen. Trek je warme outdoor kleding aan en ga naar buiten. Ontdek het bos in de buurt of maak een mooie wandeling over het strand. Dat is ook genieten!

Onze merken

Koud buiten? Let’s go!

Ook dit herfst- en winterseizoen hebben wij weer allemaal nieuwe, frisse en mooie outdoor collecties. Probeer de prachtige winterjassen van Didriksons. Houd jezelf warm in een duurzame fleece van Vaude. Of ontdek de stevige winter wandelbroeken van Fjällräven. Wat voor weer het ook is, je gaat altijd droog, warm en comfortabel naar buiten. 

Heb jij een goede waterdichte jas?

De herfst komt eraan en de regenbuien blijven niet achter! Van miezerregen tot plensbuien, zo nu en dan krijg je het (onverwachts) over je heen. Dan mag een goede water- en winddichte outdoorjas zeker niet ontbreken. Zorg dat jij droog blijft met een stijlvolle outdoorjas van Vaude of The North Face. Kom langs en ontdek ons brede aanbod.

Maak jezelf winterklaar!

Bekijk onze nieuwe winter outdoor collecties