fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Ga goed gekleed naar buiten!

De zon dringt door en de dagen worden langer, tijd om erop uit te trekken! We gaan de bossen in of maken lange wandelingen over het strand. We trekken onze zwemkleding aan en plonsen in het meer of zwembad. Of we gaan nog een stapje verder en reizen af naar zonnige en natuurrijke oorden in het buitenland. Heerlijk! Dit alles is nog fijner als we ook de juiste outdoorkleding dragen. Heb jij al alles binnen voor buiten?

Rits je wandelbroek af

Een afritsbare wandelbroek is onmisbaar voor jouw outdoor avontuur. En nee, een afritsbroek is echt niet suf! Merken zoals Fjällräven en The North Face hebben een collectie vol met functionele maar vooral ook stijlvolle afritsbroeken. Ideaal als je kniehoge riviertjes moet oversteken, maar dus ook als je het warm krijgt tijdens je stadstour.

Heb jij een goede outdoorjas?

Ondanks de vele zonnige dagen is het jammer genoeg niet altijd warm en droog tijdens de lente en zomer. Een regenbui is niet uitzonderlijk en daarom mag een goede water- en winddichte outdoorjas niet ontbreken. Zorg dat jij droog blijft met een stijlvolle outdoorjas van Vaude of The North Face. Wil je dat iemand meekijkt en meedenkt?

Waterproof met nieuwe zwemkleding

De nieuwe zwemkleding collecties van Protest, Beachlife en Speedo hangen weer in de winkel! Wie graag in het water is heeft een goed aansluitende badpak, bikini of zwembroek nodig. Of je nu een actieve waterrat bent of liever stijlvol op het strand ligt. Wat voor lichaamsvorm je ook hebt, er is altijd een geschikt model voor jou. Kom langs de winkel en maak jezelf waterproof!

Heren collectie

Winter 2019