fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Vacature gastvrouw/heer & kassière

Ben jij iemand die in is voor een praatje? Sta jij altijd voor iedereen klaar? Of heb je gewoon zin in een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de gastvrouw/heer die wij zoeken bij de outdoor specialist van het Groene Hart!!

Waar je kom je terecht?

In het gezellig Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard! De winkel is helemaal nieuw en industrieel ingericht. Naast ons brede aanbod aan producten hebben wij op al onze afdelingen experts in huis. Wij helpen alle gasten graag met de beste voorbereiding voor hun reis en/ of outdoor avontuur. 

Wat zijn je werkzaamheden?

Je hebt een breed taken pakket. Je bent het eerste en het laatste aanspreekpunt voor klanten. Met vragen komen ze naar jou. Jij stuurt ze door naar de juiste expert in de winkel. Je neemt pakketjes aan en belt klanten als er bestellingen binnen zijn gekomen. Gaat de telefoon, dan is het voor jou. Je beantwoord de vraag of verbindt ze door. Bestellingen die binnen komen controleer je en leg je klaar voor je collega’s. De mailbox hou je bij, daarnaast neem je de retouren aan en weet je een klacht of retour goed te omschrijven. Natuurlijk heb je ook de kassa taken, je rekent af met de klanten en wenst ze een fijne dag en/of vakantie. 

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken in een gezellig team. Collega’s met jaren ervaring, maar de combinatie met studenten maken ons team compleet (van 15 tot 70 jaar). De werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en om de week de zondag. Zo’n 24 tot 30 uur per week. We hanteren de CAO retail non-food. 

Hoe kan je ons bereiken?

Denk jij dat je het in je hebt om ons team te versterken? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Bel naar Marjolein 071 3414909 of mail naar Marjolein@vanbemmelenoutdoor.nl

Hopelijk tot snel!