Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
  • 0
  • 0
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909

Vacature weekendkracht

Heb jij nog tijd over? En wil jij achter de kassa of in de winkel werken op onze ski en outdoor afdeling? Kom dan naar de winkel voor een kennismaking. Natuurlijk kun je ons ook mailen en bellen.

Wat zijn je werkzaamheden als kassa medewerker(ster)?

Je hebt een breed taken pakket. Je bent het eerste en het laatste aanspreekpunt voor klanten. Met vragen komen ze naar jou. Jij stuurt ze door naar de juiste expert in de winkel. Je neemt pakketjes aan en belt klanten als er bestellingen binnen zijn gekomen. Gaat de telefoon, dan is het voor jou. Je beantwoord de vraag of verbindt ze door. Bestellingen die binnen komen controleer je en leg je klaar voor je collega’s. Je neemt de retouren aan en weet je een klacht of retour goed te omschrijven. Natuurlijk heb je ook de kassa taken, je rekent af met de klanten en wenst ze een fijne dag en/of vakantie.

Wat zijn je werkzaamheden als winkel medewerker (ster)?

Jij spreekt onze gasten aan met de vraag of je ze kan helpen. Jij geeft onze gasten het juiste advies na een inwerkperiode waarin je de in’s en outs van onze producten leert kennen. Je zorgt ervoor dat de kleding afdeling er netjes uit ziet. Heb je de klant geholpen dan breng je de kleding naar de kassa en wens je ze een fijne dag of vakantie. Jij bent een echte verkooptijger!

Wat verwachten wij van jouw als kassa of winkel medewerker?

Je bent klantvriendelijk en je weet klanten op hun gemak te stellen. Je bent proactief en positief in de omgang. Heb jij goede ideeën voor de winkel? Meedenken mag altijd!

Wat kan je van ons verwachten?

Je komt te werken in een gezellig team. Collega’s met jaren ervaring, maar de combinatie met studenten maken ons team compleet (van 15 tot 70 jaar). De werkdagen zijn zaterdag en/ of zondag. Zo’n 5 tot 13 uur per week. We hanteren de CAO retail non-food.

Hoe kan je ons bereiken?

Denk jij dat je het in je hebt om ons team te versterken? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Bel naar Marjolein 071 3414909 of mail naar Marjolein@vanbemmelenoutdoor.nl

Hopelijk tot snel!