Interview Angelique van der Hulst – Verkoopster

Veilig besteld. Snel geleverd

100% Veilig Betalen

14 Dagen Retourrecht

Veilig besteld. Snel geleverd

100% Veilig Betalen

14 Dagen Retourrecht

Een vast, vertrouwd gezicht in een winkel. Dat doet veel met een mens. Je bent stiekem geneigd om meer naar die persoon toe te trekken. Zeker als die persoon jou ook kent. Het schept een bepaalde band. Verkoopster Angelique van der Hulst weet die band als geen ander op te bouwen. Deze week vragen we Angelique waar zij het meest naar uitkijkt in het nieuwe pand.

 

Specialist

Verkoopster Angelique van der Hulst solliciteerde 24 jaar geleden naar de functie van verkoopster op de afdeling Ruitersport. De grap? Ze heeft hier uiteindelijk geen één dag gewerkt. De kledingafdeling trok Angelique meteen en met recht: ze is een echte specialist.

Angelique regelt de kleding van A tot Z. Ze doet de inkoop, verkoop en stuurt andere medewerkers op haar afdeling aan. Ze kan zich niet voorstellen op een andere afdeling te werken. Hier ligt haar hart. Haar passie. “De omgang met mensen en hen voorbereiden op een leuke vakantie is het tofste dat er is.” In al die jaren dat Angelique bij Van Bemmelen Outdoor werkt, heeft ze flink wat mensenkennis en ervaring opgedaan. Daarom begint de beste voorbereiding voor buiten, bij ons binnen met Angelique. Er is tenslotte geen excuus om niet naar buiten te gaan!

 

Van Bemmelen Outdoor

Op zaterdag 20 april opent Van Bemmelen Outdoor officieel het nieuwe pand op de Rijneke Boulevard aan de Hoge Rijndijk 295. In eerste instantie zou de oude winkel worden verbouwd. Uiteindelijk kreeg Van Bemmelen Outdoor de mogelijkheid om zijn intrek te nemen in het nieuwe pand. “Een superpositieve stap”, aldus Angelique.

Voor Angelique verandert er niet veel. De huidige merken keren terug in het nieuwe pand en ook de prijzen blijven hetzelfde. Wel zal de nieuwe winkel wennen zijn. Nu weet ze letterlijk ieder stofje in de zaak te vinden, maar straks begint iedereen vanaf nul. Iets wat naast positiviteit ook een uitdaging met zich meebrengt. “Een uitdaging die we allemaal vol aangaan.”

Angelique: “Het is hartstikke gaaf om de nieuwe winkel te laten zien. We kunnen mensen nog beter helpen en maken echt een nieuwe start.’’

 

Afsprakentool

Tegelijk met de nieuwe naam en het nieuwe pand is er een nieuwe website gelanceerd.

Met de komst van de nieuwe website, ontwikkelden we een extra online functie: het vooraf inplannen van een afspraak. Plan hier je afspraak in, geef je voorkeuren en budget op en Angelique zorgt dat er op jouw gekozen datum en tijd een rek volhangt met kleding om te passen.

 

Ben je benieuwd naar het pand? Of wil je graag advies van Angelique? Kom dan naar de officiële opening op zaterdag 20 april!