fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Interview Simon Scheffer – Eigenaar Van Bemmelen Outdoor

Morgen is het zo ver. Vanaf 09.00 uur staat het gehele team klaar om jou te introduceren aan het nieuwe merk én de nieuwe winkel. Simon Scheffer, eigenaar van Van Bemmelen Outdoor, kan niet wachten tot de officiële opening van zijn pand. Wij vertellen je alles over Simon en zijn verwachtingen voor Van Bemmelen Outdoor.

 

De overname

Bijna 40 jaar geleden zette Ton van Bemmelen zijn zaak in sport- en ruiterartikelen op. Vanaf dat Simon 14 jaar oud was, hielp hij zijn oom iedere zaterdag mee in de winkel. Dat breidde zich uit tot drie en uiteindelijk vijf dagen per week. Na een korte tussenpauze nam hij op 1 januari 2010 Ton van Bemmelen Sports over.

 

Verandering

Negen jaar later krijgt Simon de kans het merk naar een hoger niveau te brengen en de winkel te verbouwen. Tot hij een nóg mooier aanbod krijgt: verhuizen naar een gloednieuw pand aan de Hoge Rijndijk 295. Slechts 476 stappen verwijderd van de oude locatie.

De winkel is nieuw, fris en volledig gericht op gastvrijheid voor de klant. Het heeft meer allure, een duidelijke routing en bovenal: een mooie uitstraling. Voor klanten verandert er naast de locatie nog iets anders. De kassières zijn nu gastvrouwen, die je een kopje koffie of thee bij binnenkomst aanbieden. Het servicelevel gaat hiermee omhoog en je voelt je meteen thuis.

Bij een nieuwe winkel hoort een nieuw merk. Simon verandert de naam in Van Bemmelen Outdoor. Simon: “Ik ben supertrots op de naam Van Bemmelen.” De naam dekt volledig de lading. Van Bemmelen Outdoor is een merk dat jou de beste voorbereiding biedt. Een voorbereiding gericht op jouw wensen. Zo kun je online en/of telefonisch een afspraak maken voor het product dat jij wilt kopen. “Een nieuwe tent aanschaffen, maar geen idee hoe je hem opzet? Laat ons weten welke tent, dan leggen wij hem alvast klaar. Zodra je de winkel binnenstapt, zetten wij de tent samen op’’, aldus Simon.

 

Ben je benieuwd naar de winkel? Kom dan zaterdag 20 april tussen 09.00 en 17.00 uur naar Van Bemmelen Outdoor aan de Hoge Rijndijk 295 in Zoeterwoude.

Tot snel!