Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
  • 0
  • 0
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909

Fietsen

Knisperende banden over de weg, in trance draaiende benen en een briesje in je gezicht. Op de fiets ontdek je bijzondere plekjes of heb je een goed gesprek. Voor sommigen is het toerfietsen niet genoeg en zij zoeken de snelheid en uitdaging in het wielrennen. Dit wordt al snel een soort lifestyle waar ook de look een rol gaat spelen. Of je nu veel toert op de toerfiets, de heuvels afscheurt op de mountainbike, of km’s aflegt met de racefiets, jouw fietsoutfit moet op en top zitten.

Onze merken

[logo_carousel_pro id=”7009″]

Fietsen in de winter

In de herfst en de winter maak je prachtige fietstochten tussen kleurrijke bomen en ijzelige weilanden. Dat de temperatuur daalt is geen probleem. Met de juiste kledinglagen zorg je ervoor dat jouw lichaamstemperatuur altijd prettig blijft. Ook een licht regenjack tegen de plotselinge regenbuien mag zeker niet ontbreken. Kom bij ons langs en maak je fietsoutfit compleet met de nieuwe winter fiets & wieler collecties.

Grootste AGU Brandstore

Alle AGU fans opgelet! Bij Van Bemmelen Outdoor vind je het grootste AGU assortiment van heel Nederland! Elk artikel uit de AGU fiets collectie kun je bij ons in de winkel passen. Is jouw maat er niet meer? Geen probleem! Wij bestellen hem en sturen de juiste maat naar jou op. Bij ons in de winkel kun je je AGU hart ophalen.

Op de fiets naar werk

Stap jij ’s ochtends ook op de fiets naar werk of studie? Dan ben je zeker niet alleen. Veel Nederlanders beginnen fris en scherp aan hun werkdag door op de fiets te gaan. Met de elektrische fiets is dit alleen nog maar meer geworden. Om de rit zo comfortabel mogelijk te maken is de juiste fietsoutfit van groot belang. Denk aan een goede regenjas, een ruime fietstas of een lange broek met zeem als je langere afstanden fietst. Kom langs de winkel en laat je adviseren door onze fietsexpert.