fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

Stap op je fiets en geniet!

Knisperende banden over de weg, in trance draaiende benen en een briesje in je gezicht. Op de fiets ontdek je bijzondere plekjes of heb je een goed gesprek. Voor sommigen is het toerfietsen niet genoeg en zij zoeken de snelheid en uitdaging in het wielrennen. Dit wordt al snel een soort lifestyle waar ook de look een rol gaat spelen. Of je nu veel toert op de toerfiets, de heuvels afscheurt op de mountainbike, of km’s aflegt met de racefiets, jouw fietsoutfit moet op en top zitten.

Grootste AGU Brandstore

Alle AGU fans opgelet! Bij Van Bemmelen Outdoor vind je het grootste AGU assortiment van heel Nederland! Elk artikel uit de AGU fiets collectie kun je bij ons in de winkel passen. Is jouw maat er niet meer? Geen probleem! Wij bestellen hem en sturen de juiste maat naar jou op. Bij ons in de winkel kun je je AGU hart ophalen.

Comfortabel op jouw fiets

Een van de allerbelangrijkste zaken op de fiets is toch wel het hebben van een comfortabele zit. De zeem van de fietsbroek levert hier een belangrijke bijdrage aan. Welke zeem jij moet hebben hangt af van de afstand die jij gemiddeld fietst. Ook een prettige lichaamstemperatuur draagt bij aan een comfortabele fietstocht. Bouw jouw fietsoutfit op met de juiste kledinglagen afhankelijk van het weer. Laat je hiervoor adviseren door onze fiets & wielerexpert.

Fiets veiligheid voorop!

Fietsen is genieten, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg daarom dat jij altijd veilig de weg op gaat. Start met het kiezen van de juiste fietshelm. Eentje die perfect aansluit op jouw hoofdvorm. Misschien sta je niet graag in het middelpunt, maar bij het fietsen moet je opvallen! Doe dit door het dragen van reflecterende fietskleding. Neem zeker even een kijkje bij onze fietshelmen en fietskleding want je weet maar nooit!