fbpx
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.
Tel: 071 - 3 414 909
De beste voorbereiding voor buiten begint bij ons binnen.

5 praktische kampeertips voor Lowlands

Haal je festivaloutfits, partytenten en vrienden maar weer uit de kast want het is weer tijd voor één van de grootste festivals van Nederland: Lowlands! Dat betekent 3 dagen lang met 55.000 andere festivalgangers compleet uit je dak gaan tijdens de vele vette optredens, awesome! Na de nodige dansjes en borrels ga je vervolgens weer op zoek naar jouw tent voor een dutje. Als je dit jaar weer graag je tent wil terugvinden en ook nog wat wil slapen, lees dan zeker even deze tips:

Benieuwd naar het Lowlands actiepakket van dit jaar? Scroll dan snel naar beneden!

1. Gebruik vooraf een paklijst

Een paklijst? Jazeker, een paklijst! Het festival duurt maar 3 dagen en heeft een ‘vrijheid = blijheid’ motto, maar als jij er ‘s avonds achterkomt dat je je tandenborstel, (opblaasbare) kussen, zaklamp of oplader niet bij je hebt, ben je wat minder blij. Ga vooraf alle categorieën langs: kampeerspullen, kleding, verzorgingsspullen, elektronica, documenten/geld, etc. Vergeet ook zeker niet te checken of jouw tent nog compleet en heel is.

Jongeren kamperen op festival

2. Kies zorgvuldig je kampeerplek uit

Allereerst, vervoer al je spullen met een (opvouwbare) bolderkar of grote backpack. Zo voorkom je dat je niet al vermoeid/geïrriteerd de camping oploopt. Als je dan eenmaal aangekomen bent op de festivalcamping begint de zoektocht naar de beste kampeerplek. Waardeer jij je rust en wil je wel graag slapen? Loop dan wat verder de camping op. Probeer zelfgemaakte dorpen van partytenten te ontwijken, hier zal waarschijnlijk 24/7 feest gevierd worden. Blijf ook uit de buurt van vieze geuren en lawaai van de sanitaire gebouwen. En ohja, kom niet als laatste aan!

3. Versier jouw tent om hem terug te vinden

Na een heerlijke dag (of nacht) vol met goede muziek ga jij weer op zoek naar je tent om je op te laden voor de feestjes van morgen. Tenzij je een fotografisch geheugen hebt, kan het terugvinden van je tent met de nodige drankjes op een uitdagende zoektocht zijn. Versier je tent daarom met vlaggetjes, stokken, lampjes etc. Maak het zo gek en opvallend mogelijk! Extra tip: schrijf het nummer van jouw kampeerterrein in je mobiel of op je arm (voor als je helemaal clueless bent).

Versierde tenten

4. Zorg voor een goede slaapmat, slaapzak & oordoppen

Eenmaal bij je tent aangekomen kruip je er snel in. Als je er dan vervolgens achterkomt dat je matje al lek/leeg is en je slaapzak eigenlijk te koud is, eindigt jouw leuke dag in de mineur. Zorg er daarom voor dat je een goede slaapmat en slaapzak meeneemt, hier wil je niet op bezuinigen. Wanneer je dan lekker ligt, is er nog één ander ding dat je niet wilt vergeten: oordoppen!

5. Neem een klein cijferslotje mee

Ben jij iemand die echt serieus op zijn nachtrust gesteld is? Dan kan het heel handig zijn om een klein cijferslotje mee te nemen. Hiermee kun je je tent dicht maken als je gaat feesten, maar ook als je gaat slapen. Zo is de kans kleiner dat verdwaalde dronkenlappen per ongeluk jouw tent in struikelen, wel zo fijn. 

 

Profiteer van het Lowlands actiepakket

Zijn de kampeerspullen op jouw Lowlands paklijst nog niet allemaal aangevinkt? Daar kunnen wij jou bij helpen. Haal jouw Lowlands actiepakket van Bo-Camp Leevz nu bij ons in de winkel:

2p tent + stoel + slaapmat + slaapzak = van € 215 voor € 160

3p tent met luifel + stoel = van € 170 voor € 135

3p tent + stoel = van € 140 voor € 100

2p tent + stoel = van € 130 voor € 90

Slaapmat + slaapzak = van € 90 voor € 65

 

Alle onderstreepte producten vind je ook terug in onze winkel.

(Op de foto zie je de 3p tent met luifel)

Lowlands kampeerpakket actie